yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu panik simultane bapnın çabucak açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı düzen otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu sağlığını yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek evetğu ciğerin, mümkün olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem hileınmaktadır.

Mono blok gövde mimarisı kol sistemi veya panik bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil yer takkadak bapnın muhtemel olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolay ve dışarıya sadık açılmalıdır.

Yangın merdivenleri, mutabık bir tasarım ile inşa edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların ivedili durumlarda haydi haydi kullanabilmesini esenlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun hileıyoruz.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın kadar acil durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

kaynağı değemektir]

Report this wiki page